KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel
2012-02-27 10:21:24
Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej...
Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.
Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski.
Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Regionalna Pomorza Zachodniego. W zespole ekspertów znaleźli się: Adam Dmyterko, Krzysztof Biłyj, Grzegorz Kędzior - Restauracja Pergola, Tadeusz Kisiel -Hotel Centrum, Norbert Dorobisz, Wojciech Bukowiecki - Hotel Ikar Plaza, Emilian Juszko -Marine Hotel, Bogumił Bartecki- Arka Medical Spa. Sponsorzy projektu: Fagor , Dajar.
Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy!
SZKOLENIA
Na targach Gastro-Hotel w KOŁOBRZEGU 29 lutego – 2 marca czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa.
- Techniki obsługi przyjęć okolicznościowych w gastronomii.
- Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej
- Zaczynam na swoim
- Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości.
- Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarskiej/ gastronomicznej
- Wino w gastronomii
- Bezpieczeństwo żywności z elementami systemu HACCP
CIEKAWE POKAZY
SPEED BAR – SHOW BARMAŃSKIE KRZYSZTOFA DRABIKA
KONKURSY
Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:
Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata –TEX-MEX (konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski)
Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl
KOŁOBRZEG
29 lutego – 2 marca hala MILENIUM
ul. Łopuskiego 38
środa - czwartek 1000 - 1700
piątek 1000-1500
Tel. 32 376 08 60 targi@gastro-hotel.pl
-------------------------------