Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!
2013-02-19 10:46:02
To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu. 26 - 28 lutego (wtorek - czwartek) w kołobrzeskiej Hali Milenium na ul. Łopuskiego 38 czekać będzie na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
Galeria:
Użyte tagi:
Targi Gastro-Hotel Kołobrzeg targi imprezy targowe targi gastronomiczno-hotelarskie
Zobacz także:
Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dający możliwość spotkań B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczające wielu wrażeń wizualnych i smakowych, pozwalające zapoznać się z najnowszymi trendami i technologiami.
CIEKAWE POKAZY
SPEEDBAR
Zapraszamy na pokazy trzykrotnego Mistrza Polski, Mistrza Europy, Chin i Dalekiego Wschodu oraz Wicemistrza Pucharu Świata w sztuce flair Krzysztofa Drabika - pseudonim artystyczny James Bond - Agent 007. Jego pokazy tak jak on są innowacyjne, eleganckie, pełne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomysłowość, elastyczność i pracowitość. W czasie pokazu zmienia się w dziką , nieokiełznaną bestię. Jest szybki i nadzwyczaj dokładny.
CARVING
Sztuka rzeźbienia w warzywach i owocach ma swe korzenie w krajach azjatyckich. Efektownie wyrzeźbione owoce i warzywa zaskakują kunsztem i precyzją, a jednocześnie przyciągają wzrok kształtem i bogatą kolorystyką.
Określenie „sztuka kulinarna” w pełni opisuje mistrzostwo Szefów Kuchni w przygotowaniu posiłku, a celem carvingu jest uczynienie tego jedzenia bardziej atrakcyjnym i apetycznym. Zapraszamy na pokazy Dariusza Ślusarczyka na targach Gastro-Hotel.
SZKOLENIA
Na targach Gastro-Hotel w Kołobrzegu 26 - 28 lutego czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
-
Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii
-
Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii
-
Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa
-
Techniki obsługi kelnerskiej
-
Wino w gastronomii
-
Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości
KONKURS
Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie:
Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Bałtycka Kuchnia Regionalna
Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl
KONKURS DLA GOŚCI ODWIEDZAJĄCYCH
KOŁOBRZEG
26 – 28 lutego 2013
Ul. Łopuskiego 38
wtorek - środa 1000 - 1700
czwartek 1000- 1500
Tel. 32 376 08 60
targi@gastro-hotel.pl
-------------------------------