Co to są targi Gastro-Hotel?
2010-12-14 10:10:33
GASTRO-HOTEL to impreza, która odbywa się każdego roku w pięciu miastach Polski, słynących z wzmożonego ruchu turystycznego.
• GASTRO-HOTEL to impreza, która odbywa się każdego roku w pięciu miastach Polski, słynących z wzmożonego ruchu turystycznego.
• Targi Gastro-Hotel są istotnym narzędziem promocyjno-handlowym, stwarzają platformę wymiany doświadczeń.
• Bardzo często stanowią okazję do znalezienia nowych partnerów i kontrahentów handlowych.
• W prowadzeniu hotelarsko - gastronomicznego biznesu te wyjątkowe targi to swego rodzaju wędrujące kompendium wiedzy o nowinkach branżowych.
• W jednym miejscu zbiera się branża hotelarsko-gastronomiczna aby poznać Państwa ofertę, atrakcje, nowości!
• To miejsce spotkań branży z klientami biznesowymi, możliwość osobistej relacji i współpracy z klientem.
Jaka jest tematyka targów?
Sprzęt dla gastronomii, wyposażenie zaplecza kuchennego, akcesoria dla gastronomii, wyposażenie sal restauracyjnych, dekoracja wnętrz, zastawy stołowe, porcelana, szkło, meble dla gastronomii, systemy informatyczne i audiowizualne, odzież gastronomiczna, żywność i napoje, produkty i półprodukty dla gastronomii, alkohole, produkty i półprodukty cukiernicze dla cukiernictwa, lodziarstwa i piekarstwa i inne.
Wyposażenie hoteli, baz noclegowych oraz lokali, dekoracja wnętrz, wyposażenie wnętrz: meble, lady recepcyjne, firany, wykładziny obiektowe, wyposażenie pokoi noclegowych i sal konferencyjnych, oprogramowanie dla hoteli, wyposażenie łazienek hotelowych, galanteria i tekstylia hotelowa, urządzenia instalacyjne, zabezpieczenia i inne.
Kto jest zapraszany na targi Gastro-Hotel?
Na targi zapraszamy właścicieli i menadżerów hoteli, moteli, kasyn, restauracji, spa, pensjonatów, barów, fast foodów, pizzerii, lunch barów, barów kebab, grill barów, cafeterii, hurtowni, cukierni, piekarni, ośrodków wypoczynkowych, kwater prywatnych, apartamentów, kawiarni, stołówek szkolnych, przedszkolnych, szpitalnych, klubów, firm kateringowych, domków letniskowych, architektów, pracowni projektowych i innych.
Na targi zapraszamy również osoby zamierzające otworzyć własny biznes gastronomiczno-hotelarski.
Jakie atrakcje towarzyszą targom?
Gastro-hotel to nie tylko impreza targowa. To także pokazy, szkolenia i konkursy:
• Profesjonalne przygotowanie pakietu konferencyjnego i obsługa konferencji
• Podstawy Barmaństwa
• Sposoby obsługi gości indywidualnych oraz imprez okolicznościowych
• Wino w gastronomii - Centrum Kształcenia Sommelierów Kadr Hotelarsko – Gastronomicznych
• Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa
• Carving – pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach
• Barmańskie Show Krzysztofa Drabika trzykrotnego mistrza Polski i mistrza Chin w kat. flair tending
• Współczesne technologie w hotelarstwie i gastronomii
• Kulinarna uczta GASTRO-HOTEL z Markiem Widomskim - Kuchnie świata
• Regionalne Sekrety Smaku
MIKOŁAJKI 23 - 25 luty
KOŁOBRZEG 9 - 11 marca
BIELSKO-BIAŁA 6 - 8 kwietnia
WROCŁAW 5 - 7 października
BYDGOSZCZ 26 - 28 października
Zapraszamy!
www.gastro-hotel.pl
-------------------------------